Despre noi

Povestea noastră

De peste opt ani, Cursupedia oferă clienților săi, persoane fizice sau companii, cursuri de limba engleză, limba franceză și limba română pentru expați, adaptate nevoilor lor specifice.

Fiecare persoană are modul său unic de învățare, de aceea abordarea noastră se bazează pe consilierea acordată fiecărui cursant astfel încât să îl aleagă pe cel care i se potrivește mai bine astfel încât să atingă obiectivele lingvistice pe care și le-a propus sau pe care le-a identificat alături de trainer-ul său.

Misiune

Misiunea noastră este aceea de a inspira oamenii și de a le oferi o experiență minunată de învățare a unei limbi străine, care să îi ajute să își îmbunătățească, în mod semnificativ, calitatea vieții.

Echipa Cursupedia investește întreaga expertiză dobândită de-a lungul anilor pentru a  crea cursuri hiper – personalizate, în funcție de nevoile, așteptările și profilul fiecărui cursant, pentru a-i alcăuit un mediu dinamic și eficient de învățare.

Viziune

Echipa Cursupedia se implică, în mod activ, în procesul de învățare a fiecărui cursant, ajutându-l să își însușească cunoștințele lingvistice de care are nevoie și de a le folosi în orice context.

  Valori

  • Flexibilitate
  • Personalizare
  • Adaptabilitate
  • Dedicare

Meet ME- Roxana Blăgescu

roxana

 

Cu o experiență de peste 16 ani în livrarea de training lingvistic și în organizarea cursurilor de limbi străine pentru români și de limba română pentru expați, Roxana a petrecut peste 1 milion de ore ajutându-i pe oameni să își îmbogățească bagajul lingvistic.

Cariera sa în domeniu a început odată cu admiterea la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, iar profesia și-a început-o predând limba franc
eză la un liceu din București.

După câțiva ani în care a fost profesor colaborator, translator și interpret în cadrul câtorva companii de specialitate, Roxana a decis că toată experiența dobândită trebuie să poarte un nume și astfel s-a născut Cursupedia – o companie care oferă cursuri personalizate de engleză, franceză și română clienților săi, persoane fizice și juridice.

De aproape 10 ani, în fiecare zi, alături de echipa sa, se implică activ în crearea unor cursuri flexibile și personalizate pentru cursanți, în construirea unor training-uri de limbaje personalizate pentru diferite domenii sau industrii și în susținerea training-urilor lingvistice de tip corporate care să îi antreneze pe cursanți și să îi ajute pe cursanți să marcheze pe tabelă încă un obiectiv atins.

Motto-ul său, pe care îl folosește la deschiderea fiecărui curs, este Languages are funny!