Corporate

Home / Corporate

Echipa de traineri lingvistici de la Cursupedia a sprijinit companiile, de-a lungul anilor, în efortul lor de a oferi programe eficiente de training lingvistic angajaților, cu scopul de a le oferi posibilitatea de a-și consolida cunoștințele de limbă străină și de a le îmbunătăți.

După o evaluare inițială a cunoașterii limbii străine, trainerul lingvistic va stabili, împreună cu angajatorul, o serie de obiective măsurabile, în funcție de nevoile lor specifice și de pozițiile ocupate de către participanți în companie.

Cursurile pot fi de limbaj general sau specializat (HR, job hunting, marketing, medical, business, call center, juridic, hotel, turism, modă, design, bancar-fianciar, diplomatic, etc.) sau o îmbinare a celor două, în funcție de nivelul cursantului/cursanților.                              Solicită o întâlnire! 

 

Desfășurarea training-ului

Pe parcusul cursului, al cărui orar va fi stabilit în funcție de programul participanților, conversațiile vor fi alternate cu elemente de gramatică și semantică astfel încât bagajul de cunoștințe de la sfârșitul sesiunii să fie cât mai complet. Temele de discuție vor fi alese în funcție de industria din care face parte compania și de departamentele din care fac parte cursanții astfel încât cunoștințele dobândite să fie aplicate imediat.

Până la finalul cursului, vor exista câteva evaluări intermediare care vor indica gradul de progres al fiecărui participant. La finalul cursului va exista o evaluare generală care va certifica nivelul cunoștințelor lingvistice la care a ajuns fiecare dintre cei prezenți.

Beneficiile accesării unui training lingvistic:

  • Evaluarea periodică a cunoștințelor lingvistice ale angajaților
  • Îmbunătățirea cunoștințelor lingvistice într-o limbă străină sau învățarea uneia noi
  • Orar flexibil, în funcție de programul participanților
  • Cursurile sunt organizate la sediul companiei, ceea ce implică reducerea costurilor
  • Pregătirea unor angajați în vederea accesării unor poziții superioare sau a transferului într-o altă filială

Solicită o întâlnire!